perjantai 1. lokakuuta 2010

Vieras numero

Äsken minulle soitti vieras numero. Toisin kuin useat ystäväni vastaan aina kun vieras numero soittaa, sillä siellähän voi olla vaikka se Amerikan-setä siitä telkkarimainoksesta ja perin Texasista öljylähteen (näin on kyllä käynyt harmittavan harvoin)!
Nyt minulle soitti Ossi ja yritti kaupata Trendiä kuusi kuukautta ilmaiseksi (unbiliiviböl!). Ossin uskottavuus rakoili siinä vaiheessa, kun hän teini-ikäisen väräjävällä amis-äänellä sanoi, että mukana tulee "upea design-laukku kaupan päälle!". Mitä Ossi tietää design-laukuista? Olenko ikä ja sukupuolirasisti kun minua naurattaa tällainen? Miksei puhelinmyyntifirma laita Ossia myymään vaikka TM:ää tai Mikrobittiä? Vai onko tarkoituksena houkutella Ossin miehekkyydellä teinityttöjä ostamaan? Toivooko Ossi saavansa treffiseuraa?
En ehdottanut treffejä enkä tilannut Trendiä. Jos Ossi soittaa teille, vastatkaa ja tilatkaa. Ossi kuulosti ihan mukavalta nuoreltamieheltä.

Ossin nimi on muutettu työturvallisuuten vedoten

2 kommenttia:

  1. Mä niin inhoan näitä puhelinmyyjiä. Todella tökeröä, paperista suoraan luettua myyntipuhetta. Urgh.

    VastaaPoista
  2. Yritän aina olla suht ystävällinen, itselläkin on kokemusta tästä ah niin monipuolisesta ja inspiroivasta yhteiskunnalle tärkeästä työstä!

    VastaaPoista