sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Vain pakki puuttuu!

Kevät ja säädylliset ilmat ovat viimein saapuneet, ainakin hetkeksi. Viime viikolla aurinkoinen kevätilta kutsui vuoden ensimmäiselle pitkälle pyörälenkille, joten ei muuta kuin potta päähän ja uskollinen Helkama alle.





Laadukas matkamusiikki kuuluu asiaan!

Ajokortittomana ihmisenä pyörällä ajo on lähinnä sitä vapautta, mitä autoilijat lienevät kokevan huristellessaan vapaana sinne minne nenä näyttää. Se tarjoaa myös vauhdin huumaa (alamäissä) ja vaarallisia tilanteita (autotiellä) ja on täydellinen harrastus ihmiselle, joka ahdistuu kuntosaleilla eikä jaksa harrastaa mitään pitkiä aikoja.








Haaveissa olisi joskus ostaa 21-100 vaihteinen maastohirmu, pyörien Ferrari, sellainen hiilikuiturunkoinen Nishiki, jossa on kaikenmaailman härpäkkeitä ja joka täytyisi kaupungilla lukita munalukolla ja kolmella ketjulla. Ja siinä olisi Shimanon levyjarrut. Ensin pitäisi tosin tietää mikä on hiilikuiturunko ja levyjarru.






Kunnes saavutan tämän haaveeni, on tyydyttävä ajamaan Helkama Sweet Powerilla, jossa on 7 vaihdetta ja Sportian halvimmat renkaat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti